Colegio Virgen al Pie de la Cruz

Celebrem el Dia del LLibre

Hui, dia 23 d’abril hem celebrat, com tots els anys, el Dia del LLibre i hem començat amb les activitats que donaran pas a la Setmana Literària que es desenvoluparà del 26 al 30 d’abril. I ho hem fet amb l’entrega del premis del Concurs Literari i la lectura d’alguns fragments de les obres guanyadores.

Els alumnes premiats són:

Categoria A: Jordi Soler,  (3r. ESO): 1r. premi

                      David Martínez, (1r Gestió Administrativa): 2n. premi

                      Andrés Navarro, (4t ESO):  3r. premi

                      Álvaro Murgui, (4t ESO): Menció d’honor

Categoria B: Sofia Campos (1r. ESO): 1r.premi

                      Sofia Lombera (1r. ESO): 2n.premi

                      Alejandra Peñarrocha (1r. ESO): 3r. premi

                     

[ngg src=»galleries» ids=»25″ display=»basic_thumbnail» thumbnail_crop=»0″] 

 

També hem tingut un encontre amb l’escriptor Antonio Murgui, autor del llibre Sin contraseña que han treballat en quart d’ESO. Els alumnes han tingut l’oportunitat d’intercanviar impressions i satisfer curiositas sobre els personatges i la història d’un jove que també cursa  quart d’ESO, però que, a causa d’unes circumstàncies personals molt especials, ha començat a endinsar-se en el món dels porros, cosa que el fa apartar-se dels seus estudis. És una història d’amor, de superació personal, de recerca d’identitat, de reflexió sobre valors ètics  i sobre la literatura i la seua estètica, amb refrències literàries i un joc narratiu molt ben construït.

Agraïm a l’autor la possibilitat de dur a les nostres aules la seua experiència en un dia tan especial com este.

[ngg src=»galleries» ids=»26″ display=»basic_thumbnail» thumbnail_crop=»0″]